M

Steun het Bachfestival! Word BFF!

Draag je cultuur een warm hart toe en in het bijzonder Bachfestival Dordrecht? Wil je ons festival terug blijven zien in historisch Dordrecht? Steun ons dan en draag bij aan een gezonde financiële basis van het festival.

Het Bachfestival beschikt over de culturele ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling). In 2011 is de Geefwet aangenomen. De Geefwet stimuleert het geven aan goede doelen door extra belastingvoordelen te bieden. Gevers kunnen door deze wet extra belastingaftrek krijgen als ze geven aan een goed doel met een culturele doelstelling. Meer informatie hierover vind je op de website van de Geefwet.


Word BFF

Wil je het Bachfestival Dordrecht steunen? Word dan BachFestival Friend. Middels de BFF’s willen we de mensen die het Bachfestival een warm hart toedragen verenigen en een stem geven door middel van donaties. Alle BFF’s krijgen in het voorjaar voorafgaand aan het festival een persoonlijke toelichting op het programma tijdens de Happy Bachdag  door artistiek leider Marieke Hopman en zo zijn zij als eerste op de hoogte van het programma. Tevens krijgen BFF’s af en toe een verrassing.


BFF’s

BFF S: €25,- tot €50,-

BFF M: €50,- tot €100,-

BFF L: €100,-  tot €250,-

BFF XL: €250,- tot €1000,-

Bach Festival Friend Forever (mecenas): vanaf €1000,-*

*De Bach Festival Friend Forever kan eenmalig of periodiek schenken, waarbij de voordelen van de Geefwet van kracht zijn. Het bedrag gaat dan om een schenking verdeeld over 5 jaar. Wij informeren u graag over de voordelen van periodiek schenken.

Vul hieronder het bedrag in dat hoort bij de BFF catergorie van je keuze en doneer direct via IDeal. Wil je liever op de andere manier doneren en BFF worden? Neem dan contact op via info@bachfestivaldordrecht.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil BFF van Bachfestival Dordrecht worden en doneer het volgende bedrag (typ hieronder zelf het bedrag in dat hoort bij de BFF catergorie van je keuze):