M
terug naar overzicht alle locaties

Dordrechts Museum


adresgegevens
Museumstraat 40
3311 XP Dordrecht

parkeren

De parkeermogelijkheden in de Museumstraat zijn zeer beperkt. Bovendien gelden hier enkel dagkaarten. Wij adviseren daarom om te parkeren in

  • P1 Parking Drievriendenhof/Dordrecht Centrum op de Korte Kolfstraat 235, op twee minuten (200 meter) loopafstand van het museum. Deze parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Let op: voer in de navigatie niet de museumstraat in, maar de Korte Kolfstraat 235, zodat onnodig omrijden voorkomen wordt.
  • De parkeergarages Veemarkt en Spuihaven bevinden zich op circa 10 minuten loopafstand van het museum.
  • Parkeerterrein Steegoversloot (tussen de Schoolstraat en Vrankenstraat). Prijs: € 1,90 per uur, capaciteit: 120 plaatsen. Afstand naar Museum: 350 meter (ca. 5 minuten lopen).
route

Let op
Momenteel wordt de bestrating vervangen van de Museumstraat en omliggende straten. Het kan zijn dat u hier hinder van ondervindt met de auto.

Openbaar vervoer
Het Dordrechts Museum is vanaf het NS station Dordrecht in een wandeling van een kwartier te bereiken. Wanneer u vanaf het station de bus neemt, is Arriva P+R Citybus 10 halte Nieuwbrug de beste optie. Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292.nl