M
terug naar overzicht alle locaties

Dordtse Biesbosch – Biesboschcentrum


adresgegevens
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht

parkeren

Er is een gratis parkeerterrein

route

Openbaar vervoer
Biesboschcentrum Dordrecht is te bereiken met de buslijn van Arriva. Kijk voor actuele informatie en reistijden op www.9292ov.nl of neem contact op met OV Reisinformatie 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).

Of neem contact op met de Arriva Belbus. Deze dient u wel van te voren te reserveren via telefoonnummer 0900-1961 (€ 0,10 per minuut). Klik hier voor meer informatie.

Waterbus
Vanaf de Merwekade in Dordrecht en vanaf het Middeldiep in Sliedrecht vaart elk uur een waterbus naar de Hollandse Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee. Vanaf de steiger van halte Hollandse Biesbosch is het ongeveer 800 meter naar het Biesboschcentrum. Volg de wegwijzers voor de kortste wandelroute over een verhard pad. De waterbus is vanaf Dordrecht Centraal Station bereikbaar met buslijn 10, Citybus Energiehuis, uitstappen bij halte Merwedekade. Klik hier voor meer informatie en vertrektijden.

Fiets
Volg vanuit het centrum van Dordrecht of Sliedrecht of vanaf de Moerdijkbrug de rood- witte fietsborden van de ANWB richting Hollandse Biesbosch. Of neem vanaf Dordrecht of Sliedrecht de waterbus. U kunt ook de bordjes van de fietsknooppuntenroute volgen naar het Biesboschcentrum (knooppunt 80). Bij Biesboschcentrum Dordrecht is plaats voor 150 fietsen.

Op verschillende punten in Dordrecht, waaronder het Biesboschcentrum, is het mogelijk om gebruik te maken van Arriva Nextbike deelfietsen. De deelfietsen zijn voor iedereen toegankelijk en te gebruiken met de Nextbike app. De fietsen zijn te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Klik hier voor meer informatie.

Auto
Neem op de A15 of de A16 afslag Dordrecht (N3). Op de N3 neemt u afslag Hollandse Biesbosch. Onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Baanhoekweg op. Na 4 km begint de Hollandse Biesbosch. Volg de borden naar Biesboschcentrum Dordrecht.