M
terug naar overzicht alle locaties

Energiehuis


adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

parkeren

Parkeren voor het Energiehuis kan in parkeergarage Energiehuis. Het tarief bedraagt €1,30 per uur.

In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kunt u zich bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kan u uw fiets uit de stalling halen.

route

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Dordrecht is het Energiehuis te bereiken met de lijn 10 (halte P.Energiehuis) en buslijnen 3,4 en 14 (halte Noordendijk). Steek bij Halte Noorderdijk de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Routebeschrijving naar Parkeerterrein Energiehuis
Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg)
Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam
Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: u rijdt nu op de Laan der Ver. Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. U vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Voor het gebruik van de ANWB-routeplanner is de juiste aanduiding: Energieplein, Dordrecht.