M
terug naar overzicht alle locaties

Schouwburg Kunstmin


adresgegevens
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht

parkeren

Parkeergarage
Parkeren voor Schouwburg Kunstmin kan in parkeergarage Energiehuis. Het tarief bedraagt €1,30 per uur.In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kunt u zich bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kan u uw fiets uit de stalling halen.

Parkeren bij Schouwburg Kunstmin
Bij de schouwburg en in de omliggende straten is beperkt parkeergelegenheid. U betaalt €1,80 per uur. Wanneer u met kinderen komt of met mensen die slecht ter been zijn, kunt u ervoor kiezen om deze personen eerst af te zetten bij de Schouwburg en vervolgens uw auto bij het Energiehuis te parkeren.

route

Schouwburg Kunstmin ligt in het centrum van Dordrecht. Via de plattegrond van Google maps of via 9292.nl kunt u uw route bepalen.

Openbaar vervoer naar Schouwburg Kunstmin
Vanaf het centraal station van Dordrecht stoppen buslijnen 3 (ri. Oudelandshoek),4 (ri. Staart), en 14 (ri. Papendrecht) bij de halte Oranjelaan. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar Schouwburg Kunstmin. U steekt bij het kruispunt over en loopt de Stooplaan in. Aan het eind van deze weg bevindt zich Schouwburg Kunstmin.
Vanaf het station kunt u ook buslijn 10 nemen. De reis via deze lijn duurt wat langer, maar de bus stopt direct voor de ingang bij halte ‘Kunstmin’.

Routebeschrijving naar Schouwburg Kunstmin
Vanaf de A16 vanuit Rotterdam
Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’ en volg de borden ‘centrum’. Rijd onder het spoor door en sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Rijd langs het spoor en sla ter hoogte van het NS station linksaf (Stationsweg). Ga vervolgens direct rechtsaf en volg de Singel tot Schouwburg Kunstmin (aan uw linkerhand).

Vanaf de A15
Neem afslag 23 ‘Dordrecht’ en volg de borden ‘Dordrecht’ (N3). Verlaat na de brug direct de N3. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Merwedestraat in, die overgaat in de Oranjelaan. Ga op de Oranjelaan bij de vijfde verkeerslichten rechtsaf. Volg de Stooplaan, die overgaat in de Hallincqlaan tot aan Schouwburg Kunstmin.

Fietsen
Wij verzoeken u uw fiets in de fietsenrekken te plaatsen. Deze vind u aan de rechterzijde van het Theatercafé. Bij de hoofdingang en langs de muur mogen geen fietsen worden geplaatst in verband met het vrijhouden van de oprit voor rolstoelgebruikers, ambulance en brandweer. Fietsen die daar worden neergezet, worden door het personeel van de schouwburg verplaatst.

Looproute naar Schouwburg Kunstmin
Vanaf de parkeerplaats bij het Energiehuis is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Schouwburg. U loopt vanaf het parkeerterrein langs het Energiehuis over de Noordendijk. U kunt het beste de Noordendijk oversteken bij de Molen. Vervolgens gaat u met de trappen naar beneden de Godfried Schalckensingel in. Wanneer u vervolgens rechtdoor loopt vind u na ongeveer 200 meter Schouwburg Kunstmin aan uw rechterzijde.

bijzonderheden

Kassa
(078) 639 79 79