M

Ticket informatie

Voor vragen over de kaartverkoop stuurt u een email naar KASSA@BACHFESTIVALDORDRECHT.NL of belt u het telefoonnummer Kassa Energiehuis: 078 639 79 79. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Wilt u contact met het Bachfestival Dordrecht, dan belt u met Tel.: 078-6916848 (bij afwezigheid gelieve een boodschap in te spreken, u wordt dan teruggebeld).

Concertprijzen variëren van € 17,50 tot € 35. (er zijn ook 10,00 euro tickets voor toehoorders bij masterclasses).
Er zijn diverse kortingen:

Kortingen worden in het online aankoop systeem automatisch verwerkt.

Door op ‘Kaarten kopen’ te klikken komt u in ons online bestelsysteem, waarbij het Bachfestival Dordrecht gebruik maakt van de diensten van Active Tickets. U kunt hier simpel, snel en veilig online uw E-tickets bestellen en betalen. Het systeem begeleidt u bij uw bestelling. U kunt ook op andere manieren uw kaarten kopen.

Let op! Sluit tijdens het bestellen het scherm/webpagina van active tickets niet. U verliest dan de inhoud van uw winkelmandje.

Online
Kaarten online kopen kan altijd, op elk moment van de dag, via de optie ‘Kaarten Kopen’ op deze website bij elk concert.
U wordt dan direct doorgelinkt naar het ticketsysteem.

BFD_2016_E-ticket_header

Bestelroutine
Wanneer u kaarten online koopt, maakt u eerst een persoonlijk account aan. Tijdens het plaatsen van een bestelling via Active tickets vult u daarvoor een aanmeldformulier in. Daarna kunt u bij elk bezoek aan de bestelmodule inloggen met het door u aangemaakte account (emailadres plus wachtwoord). U kunt hier eventueel ook inloggen met een al bestaand Energiehuis-account (als u dat heeft). Het systeem erkent een eerder gebruikt emailadres. Ook accounts voor Bibelot, Energiehuis en Kunstmin zijn bruikbaar om in te loggen.

U kunt tijdens het bestellen ieder moment terugkeren naar de website, door op ‘verder winkelen’ te klikken. Klikt u in het active ticket systeem op ‘bestellen’ dan kunt u al uw bestelde tickets afrekenen.

Uw E-ticket betalen en printen
De bestelde kaarten betaalt u direct, met IDEAL, credit card of podium cadeaukaart. U krijgt uw E-ticket dan meteen toegestuurd naar uw e-mailadres. U print uw E-ticket uit op A4-formaat. Dit E-ticket is uw toegangsbewijs en wordt aan de zaal op de avond van het concert gescand. Elk E-ticket is voorzien van een unieke barcode en kan vanzelfsprekend maar één keer worden gescand. Bij de entree van het betreffende concert kan gevraagd worden naar uw kortingspas (65+, CJP Cultuurkaart).

N.B. Het Bachfestival Dordrecht neemt geen aangekochte tickets terug.

BFD_2016_E-ticket_header

Vragen
Wanneer u via deze website niet het antwoord hebt kunnen vinden op uw vraag en voor algemene vragen over de kaartverkoop, mailt u naar KASSA@BACHFESTIVALDORDRECHT.NL

Kaarten zijn ook te verkrijgen aan de kassa van het Energiehuis (openingstijden maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur), bij Intree Dordrecht (is ook de VVV van Dordrecht) en bij enkele concerten ook op de concertlocaties voor aanvang van het concert. Kijk hiervoor bij het betreffende concert op onze website www.bachfestivaldordrecht.nl.

Bij het Energiehuis kunt u alleen met PIN betalen. Bij VVV/Intree Dordrecht en aan de deur ook met contanten.

Tel.nr. kassa van het Energiehuis: 078 639 79 79 (bereikbaar tijdens openingstijden)

———-

N.B. Het Bachfestival Dordrecht neemt geen aangekochte tickets terug.