Bachfestival
Dordrecht

Sinds 2009 staat het Bachfestival Dordrecht garant voor bijzondere en verrassende ervaringen met de muziek van Johann Sebastian Bach (1685-1750) als middelpunt. ‘Normaal’ gesproken is het Bachfestival een biënnale en organiseren we om het jaar een 9-daags festival in Dordrecht. In 2020 en 2021 ging alles net even anders natuurlijk, en presenteren we twee keer een korter festival waarvan de 2021 editie zal plaatsvinden van 25 t/m 27 juni.

Bestuur

Contact

Dordrecht

stad aan het water

Het Bachfestival zou niet in een andere stad in Nederland plaats kunnen vinden. Dordrecht, met zijn lange geschiedenis, Grote Kerk (met Bachorgel) en enorme voorliefde voor Johann Sebastian Bach was de plek bij uitstek om een Bachfestival te organiseren. En vijf edities verder zijn we daar nog steeds heel gelukkig mee.

Naast ons festival is de stad een trekpleister op zichzelf. Het oude stadscentrum herbergt een keur aan schitterende musea, hofjes en monumenten. Maar ook de omgeving van ‘Dordt’, met de Biesbosch, de molens van Kinderdijk en de Hoeksche Waard verdienen het maken van een omweg. Meer informatie over de stad en alle trekpleisters vindt je op https://www.vvvdordrecht.nl/

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk