dinsdag 25 jun 2024 | 10:30 & 14:00 uur

Locatie Cascade

Appeltaartconcert – Bach editie

Stichting Appeltaartconcert komt met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe. Ze spelen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een echte concertzaal kunnen gaan. Ook familie, vrienden, buren en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom. Deze concerten worden veelal gegeven in buurthuizen, zalen van ouderenzorginstellingen, wijktheaters en sinds enige tijd ook in Cascade.

In een intieme setting kunnen bezoekers genieten van de allermooiste klassieke muziek; van Weense elegantie tot Italiaanse romantiek, gespeeld door professionele musici. Deze editie staat helemaal in het teken van Bach, vanwege het Bachfestival Dordrecht, met zang van Karin Strobos en Susana Rodriguez op de fluit en ensemble. Uiteraard wordt er na afloop heerlijke appeltaart geserveerd. De appeltaart staat namelijk symbool voor de warme sfeer van de concerten. De entreeprijs is inclusief koffie/thee en appeltaart.

Prijs: € 7,00
Tickets zijn verkrijgbaar via Cascade

De zaal gaat een half uur van tevoren open. Het concert begint om 10.30 uur.

Cascade is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift en een invalidentoilet. Voor de deur en op het parkeerterrein aan de zijkant van het gebouw zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Vervoer nodig?
ANWB AutoMaatje is een vervoerservice voor en door eigen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Vrijwilligers vervoeren op verzoek hun minder mobiele plaatsgenoten en gebruiken daarvoor hun eigen auto. Via deze link vind je meer informatie en kan je je aanmelden. Let op; vraag de rit minimaal twee werkdagen van tevoren aan.

Deze activiteit wordt u aangeboden in samenwerking tussen Bachfestival Dordrecht, Stichting Appeltaartconcerten en Stichting Cascade.

Overige events

vrijdag 21 jun 2024 | 20:15 -21:30 uur

Openingsconcert: In your hands

B'Rock Orchestra & Vocal Consort (BE) en Tall Tales Company

We openen ons festival met een ode aan 300 jaar Johannes-Passion. B’Rock Orchestra & Vocal Consort, onder leiding van gitarist/componist Kalle Kalima, brengen een unieke kamerversie van het werk met slechts vier zangers, strijkers, fluit, vintage synthesizer en elektrische gitaar. De essenties van de geselecteerde aria’s en refreinen worden ondertussen gevisualiseerd in een emotionele taal […]

vrijdag 21 jun 2024 | 21:45 uur

Bachcafé

met DJ Bacterie

Het Bachcafé in De Witt is een avond gezellig nagenieten en napraten met mede-bezoekers, artiesten en medewerkers. De Bachcafés zijn gratis toegankelijk en we verrassen je met Dordts talent, zoals LANDSCHAP van Bart Kuntz en de klassieke muziek-DJ Bacterie. DJ BacterieVanavond verzorgt DJ Bacterie de plaatjes. Dj Bacterie, aka Gert Gering draait een eclectische mix […]

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk