zondag 9 jul 2023 | 12:00

Locatie Binnenstad Dordrecht

Bach, Django en The Elements

Beleef het Tim Kliphuis Trio op Big Rivers Festival!

Ontdek het meesterlijke samenspel van Nederlands bekendste improviserend violist, Tim Kliphuis en zijn Trio tijdens het Big Rivers Festival, een van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland. Dit jaar nemen ze je mee terug naar de roots van gypsy jazz en klassieke muziek met prachtige stukken van J.S. Bach en Django Reinhardt.

Recentelijk openden Tim Kliphuis en zijn Trio het VN Watercongres in New York met betoverende uitvoeringen van ‘Earth’ en ‘Water’ uit The Five Elements. Deze indrukwekkende stukken zullen ook klinken tijdens het programma dat het Trio speelt op Big Rivers. Het is een muzikaal programma die zowel terug- als vooruitblikt in de tijd!

Het Big Rivers Festival is een unieke ervaring in de historische binnenstad van Dordrecht, waar jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers samenkomen. Met een diverse programmering en meer dan 150 acts verdeeld over verschillende podia, is er voor iedereen iets te beleven. 

Mis deze bijzondere gelegenheid niet! Kom naar Big Rivers en geniet van de klanken van Tim Kliphuis Trio en vele andere artiesten.

Bekijk de website van Big Rivers voor meer informatie.

Gratis toegang

Musici

Tim Kliphuis trio

Ensemble

zondag 9 jul 2023

Locatie Binnenstad Dordrecht

Tim Kliphuis trio

Bach meets jazz & gypsy

Als je een festival organiseert en je pretendeert cross-overs tussen verschillende muziekstijlen te presenteren, dan mag het Tim Kliphuis trio natuurlijk niet ontbreken. Hun album ‘Brandenburg’ uit 2015 mixt Bachs meesterwerken met geweldige speelvolle jazz en folk.

Enjoyable, evocative, sometimes even radiant – The Strad

hier nog iets

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk