zaterdag 25 jun 2022 | 21.00 - 02.00 uur

Locatie Bibelot: Powerstage

Bach out of Bounds meets Lucien Foort

Top DJ Lucien Foort won onlangs de Dordtse oeuvre prijs! Een bekroning op zijn prachtige werk van de afgelopen jaren. Hij gaat voor het Bachfestival een daverende show neerzetten op de Powerstage in Bibelot. Samen met Bart Kuntz en celliste Annie Tangberg maakt hij een interactieve performance waarbij jij als publiek een belangrijke muzikale invloed hebt op het verloop van de avond.

Dordrecht gaat los op nieuwe composities van Lucien gebaseerd op Bach. Dat Bach wordt gebruikt als inspiratiebron voor de muziek van nu is niet nieuw. O.a. de Beatles, Lady Gaga en Justin Timberlake deden het al eens.

Ook geven we het podium aan jong producers talent. De winnaar van de Battle of the Ubeats 2022 mag ook een show bij ons weggeven.

Prijs: €15,-

Locatie Bibelot: Powerstage
Adres: Noordendijk 148, Dordrecht (Energiehuis)

Musici

Lucien Foort

zaterdag 25 jun 2022

Locatie Bibelot: Powerstage

Lucien Foort

Wie kent deze naam niet? Lucien Foort. Met zijn Rotterdamse roots is deze dj en producer bekend binnen en buiten Nederland! Met bijna elk bekend festival, platenlabel of radiostation die wij kennen heeft hij wel iets mee gedaan. En wat tof dat hij zich nu wilt wagen aan de klassieke grootheid J.S. Bach en wat een spannende combinatie!

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk