zaterdag 29 jun 2024 | 21:00 uur

Locatie

Bachcafé

Het Bachcafé in De Witt is een avond gezellig nagenieten en napraten met mede-bezoekers, artiesten en medewerkers. De Bachcafés zijn gratis toegankelijk en we verrassen je met Dordts talent, zoals LANDSCHAP van Bart Kuntz en de klassieke muziek-DJ Bacterie.

Vanavond: LANDSCHAP
LANDSCHAP is live, ambient, deep house/elektronica, geïnspireerd op de schoonheid van de aarde en de vernietiging ervan. Dit grootse thema wordt vertaald in diepe maar dansbare elektronica, met grootse soundscapes en ambient geluiden in de lijn van Bicep, Four Tet, Max Cooper en Tycho. 

Met een arsenaal aan synthesizers creëert Bart Kuntz (LANDSCHAP) een dansbare liveset, met spoken word samples over o.a. de Watersnoodramp van 1953, het afsterven van het Great Barrier Reef en de bosbranden van Rhodos. Heftige thema’s, maar luchtig en optimistisch gebracht. 

Gratis toegang

Overige events

vrijdag 21 jun 2024 | 20:15 uur

Openingsconcert: In your hands

B'Rock Orchestra & Vocal Consort (BE) en Tall Tales Company

We openen ons festival met een ode aan 300 jaar Johannes-Passion. B’Rock Orchestra & Vocal Consort, onder leiding van gitarist/componist Kalle Kalima, brengen een unieke kamerversie van het werk met slechts vier zangers, strijkers, fluit, vintage synthesizer en elektrische gitaar. De essenties van de geselecteerde aria’s en refreinen worden ondertussen gevisualiseerd in een emotionele taal […]

vrijdag 21 jun 2024 | 21:45 uur

Bachcafé

met DJ Bacterie

Het Bachcafé in De Witt is een avond gezellig nagenieten en napraten met mede-bezoekers, artiesten en medewerkers. De Bachcafés zijn gratis toegankelijk en we verrassen je met Dordts talent, zoals LANDSCHAP van Bart Kuntz en de klassieke muziek-DJ Bacterie. DJ BacterieVanavond verzorgt DJ Bacterie de plaatjes. Dj Bacterie, aka Gert Gering draait een eclectische mix […]

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk