vrijdag 21 jun 2024

Locatie Binnenstad Dordrecht

Bachfestival Dordrecht 2024

Van 21 t/m 29 juni staat Dordrecht weer in het teken van de muziek van Johann Sebastian Bach. Laat je verrassen door unieke crossovers en compleet nieuwe composities.

Artistiek leider Marieke Hopman: ‘Van 21 t/m 29 juni 2024 barst er weer een 9 daags Bachfestival Dordrecht los! We brengen een ode aan 300 jaar Johannes Passie, zetten circus en J.S. Bach centraal met onze artist in residence jongleurgroep Tall Tales Company, en er komt een heus orgelgala. Er komt nieuw werk vanuit onze internationale samenwerking met drie Europese festivals, en we spetteren de stad uit met Bach versus Metal. Kortom: save the date en wees welkom!’

Traditiegetrouw start de voorverkoop van het Bachfestival Dordrecht op 21 maart. Kun je niet wachten? Dan hebben we voor de echte Bachfestival Dordrecht liefhebbers tot 21 maart (of zolang de voorraad strekt) een mooie early bird aanbieding! Vanaf nu koop je een passe-partout voor het eerste weekend voor slechts € 150,- in plaats van € 225,-. Met dit passe-partout krijg je toegang tot alle concerten van 21 juni t/m 23 juni. Het passe-partout geeft alleen toegang tot de concerten. Eventuele arrangementen en extra’s zijn niet inbegrepen. Meer informatie over het passe-partout lees je hier.

Meer informatie over het programma, de ticketverkoop en locaties volgen spoedig. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan op onze homepage in voor onze nieuwsbrief.

Overige events

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk