donderdag 27 jun 2024 | 12:30 &13:30 uur

Locatie Kunstkerk

Lunchpauze concert: Philip Karmanov

Pianist Philip Karmanov begon zijn pianolessen bij Sander Knuiman in Utrecht en Aleksandr Pashkov in St. Petersburg. In 2017 is hij toegelaten tot de Academie Muzikaal Talent in Utrecht waar hij vijf jaar bij Marjès Benoist studeerde. Sinds 2022 volgt Philip zijn bacheloropleiding bij Frank van der Laar aan het Conservatorium van Amsterdam.

Philip is eerste prijswinnaar van de junior YPF Piano Competition 2019, finalist Steinway Pianoconcours 2020, derde prijswinnaar in de nationale finale van het Prinses Christina Concours 2021 in duet met violiste Kira van der Woerd, Laureate Classic Young Masters 2021 en finalist NLiszt Concours 2022.

Gratis toegang

Al onze lunchconcerten worden gegeven door jong aanstormend talent. Dit concert is een samenwerking met Classic Young Masters.

Programma
J.S. Bach – WTC 2: Prelude en Fuga in F Groot
J.S. Bach – WTC 1: Prelude en Fuga in Cis Groot
J.S. Bach – WTC 1: Prelude en Fuga in Fis Groot
L. van Beethoven – Piano Sonata no. 23, op 57: ”Appassionata”

Overige events

vrijdag 21 jun 2024 | 20:15 uur

Openingsconcert: In your hands

B'Rock Orchestra & Vocal Consort (BE) en Tall Tales Company

We openen ons festival met een ode aan 300 jaar Johannes-Passion. B’Rock Orchestra & Vocal Consort, onder leiding van gitarist/componist Kalle Kalima, brengen een unieke kamerversie van het werk met slechts vier zangers, strijkers, fluit, vintage synthesizer en elektrische gitaar. De essenties van de geselecteerde aria’s en refreinen worden ondertussen gevisualiseerd in een emotionele taal […]

vrijdag 21 jun 2024 | 21:45 uur

Bachcafé

met DJ Bacterie

Het Bachcafé in De Witt is een avond gezellig nagenieten en napraten met mede-bezoekers, artiesten en medewerkers. De Bachcafés zijn gratis toegankelijk en we verrassen je met Dordts talent, zoals LANDSCHAP van Bart Kuntz en de klassieke muziek-DJ Bacterie. DJ BacterieVanavond verzorgt DJ Bacterie de plaatjes. Dj Bacterie, aka Gert Gering draait een eclectische mix […]

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk