donderdag 16 jun 2022

Bezoek ons festivalhart!

Maak een dagje uit van je concertbezoek.

Omdat we jullie zo hebben gemist, en omdat samenkomen en daar de tijd ervoor nemen zo fijn is hebben wij deze editie een festivalhart in het leven geroepen! Tijdens het gehele festival zal Bluebirds in the Backyard een plek zijn om samen te komen. Geef je festivalervaring een extra beleving en ontmoet musici, praat na over de voorstelling, eet een hapje of krijg informatie over andere voorstellingen. Een echte plek voor een gezellige dag dus!

Het festivalhart

Laat het concert  bezinken tijdens een kop thee in het cafe (of misschien wel een wijntje) of klets bij met je vriendin terwijl je door het ontzettend leuke winkeltje loopt. Het kan allemaal perfect bij deze fantastische locatie. Gebouwd in 1594 en in prachtige rococo & art deco bouwstijl vinden we hier midden in het centrum een fijne ontsnapping naar een klein paradijsje.

Inleidingen, concerten, conversaties & bachcafé

Op 18, 19, 23 & 24 juni vinden in het festivalhart meerdere inleidingen, concerten, conversaties en het bachcafé plaats. Klik hier voor meer informatie.

Bachhap

Speciaal voor het Bachfestival presenteert Bluebirds in the Backyard de Bachhap! Je kunt dus tijdens openingstijden een heerlijke hap eten krijgen om de honger te stillen, of om gewoon gezellig te lunchen met iemand. Heb jij bijvoorbeeld een dagticket voor 18 of 19 juni? Kom gezellig een hapje eten en struin rond in het leuke Bluebirds in the Backyard.

Neem rustig je tijd bij het café. De bediening richt zich namelijk niet op zo snel mogelijk je cappuccino bij je te krijgen maar juist doordat ze een werkplek bieden aan mensen vanuit hun werkervaringsplaats en dagbesteding kan geduld soms op prijs gesteld worden.

Ticketloket en informatiepunt
Gedurende het hele festival is er in het festivalhart een ticketloket aanwezig. Dit is naast de plek waar je tickets kunt kopen ook het informatiepunt andere vragen. Hier kan je bijvoorbeeld terecht met vragen over tickets, locaties, programma en vervoer. 

Adres van het festivalhart: Bluebirds in the Backyard, Wijnstraat 153

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk