woensdag 13 apr 2022

Dagkaarten met korting tot 22 april te koop

Tot 22 april kun je early bird dagkaarten kopen voor het Bachfestival voor 18, 19 en 25 juni. Hieronder vind je het programma voor de drie dagen.

18 juni

Drie concerten om je vingers bij af te likken! Liza Ferschtman haalt haar favoriete partita’s en vioolsonates van de plank, Cor Ardesch laat je kennis maken met Bachs leermeester Georg Böhm, en geniet tussendoor van een gloednieuw werk van Tim Kliphuis met Ars Musica en het participatieorkest. (Klik op de links voor meer informatie over de concerten.)

19 juni

Een dag voor avonturiers en mensen die van een verrassing houden,… Bach, maar dan net even anders. Begin je dag goed met een wandeling in de Biesbosch onder leiding van winnaar van de Grote Poëzieprijs 2022 (nu nog niet bekend) en Anneke Attema, contrabas en Lisa Schreiber, saxofoon. Vervolgens kun je genieten van de Boerencantate met onder andere Klaartje van Veldhoven en sluit je dag af met een compleet nieuw werk, geschreven voor het Bachorgel door componist des Vaderlands Martin Fondse. (Klik op de links voor meer informatie)

25 juni

Een naar alle waarschijnlijkheid gedenkwaardige afsluiting. Eindig het festival in stijl met sopraan Johannette Zomer en Mike Boddé en Friends. Zij laten een programma horen dat dwars door de afgelopen eeuwen heen snijdt. Van Bach tot Broadway! Tot slot het internationaal gerenommeerde Norwegian Soloist’ Choir. Deze sublieme groep zangers stelt speciaal voor ons een avond samen om niet snel te vergeten. (klik op de links voor meer informatie)

Copyright 2018, Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Copyright 2018

Bachfestival Dordrecht | Privacystatement

Design by Bureau Grotesk